Skolan

Sitter i skolan nu. Har precis haft föreläsning om Hur median påverkar publiken. Olika teorier om hur vi blir påverkade och varför.

Väldigt intressant kommer att skriva mer om det för er senare. (alltså när jag rent av har förståt varför..)

Nu ska jag iväg hemåt och sen har jag träning i farsta med laget.

Pössss

onsdag...

Har haft träning med mina 00or och sen harft träning själv. Trodde att de skulle bli svårt att ta sig till Gullmarsplan från Fruängen, men det gick rätt så bra. SL har faktiskt börjat skärpa sig, hör och häpna..

Efter minegna träning så åkte jag och mötte upp min pappa och min lillebror. Vi satte oss på en bar och tittade på Inter-Chealse matchen. Bästa laget vann! (om du inte vet så kolla upp de!)

Nu sitter jag i min soffa och tittar på CSI. Sen ska jag ta och sova, ska upp till skolan i morgon.

pössssss

Torsk!

Förlust mot Blaceberg idag med 1 enda poäng. Vi spelade sjukt dåligt försvar och satte inga bollar under korgen.

Ville bara medela alla...

2010-02-18 Första Tentan klar!

Så nu var man klar med den första tentan. Tror inte att jag klarade den så jag ska fortsätta plugga på historian tills omtentan.

Men men.. Nu sitter jag framför tvn och tittar på Ellen. Sjukt rolig människa. Om ni inte har tittat så se till att titta någon dag. Det går mitt på dagen kl 12:45 på Kanal 5. Titta!

Ska laga lite mat och sen typ sova lite. Ska jobba ikväll till 03...

2010-02-17

Wooooooooow de va länge sen man skrev!
Har inte riktigt haft någon ork faktiskt, men nu försöker jag igen.

Ja vad har hänt sen sist.. Jag har börjat plugga på Stockholms Universitet. Plugga Media- och Kommunikations vetanskap. Det låter kompliserat men det är jävligt roligt. Ska ha min första tenta på fredag så jag har suttit hela veckan och bara läst kursböckerna.
Det är sjukt skönt att verkligen göra något. Istället för att bara sitta hemma.

Med laget då. Ja vi möte Alvik i helgen och ja... De gick verkligen inte som förra gånge. Men annars har det sett bra ut. vi har vunnit alla matcher i år, förutom Alvik matchen, och ligger nu rätt så bra till i serien. Om, jag vet inte, någon månad är det slutspel och därefter ska vi dra iväg på cuper. Eskilstuna och Göteborg.

Mitt lag då, Polisen. För Polisen går det oxå bra. Vi vann i helgen med 4poäng mot Södertälje. Och vi ska spela mot Blackeberg i helgen.

Nja du nu finns det inte så mycket mer att säga.. Måste fortsätta plugga!


RSS 2.0