Match I morron!

I morgon ät matchen! Jag och Sofie ska åka från stockholm kl 06:00. Ska bli så sjukt skönt att komma ut från stockholm. Jag kommer skriva mer om Söndagen på Måndag eller när jag kommer hem i morgon.

Heja Gnaget nu tar vi Guld!!!

Match Dags!!

Idag är de dags. Idag måste AIK vinna. Eftersom vi vinner idag så måste vi vinna eller spela lika på söndag för att vinna SM Guld. Vilket kommer att bli svårt men jag hoppas att vi gör de.

Jag och Lillebror ska möta Sofie vid fem tiden och börja röra oss mot Solna och det vackra Råsunda. De kommer bli sjukt kul att gå på matchen. Vi ska självklart stå i klacken så förvänta er inte att jag kommer kunna prata på torsdag.

Men men. Julia, Sara, Bezza och Bettis hade ni de kul på träningen i tisdags? mohahahahah


Söndag 25/10

Vilken helg. Den började bra med idol på fredagen till basket och fotboll på lördag och söndag.

Fredagen hängde jag bara hemma med min vän Dejan och tittade på idol och sedan Naruto. På lördag fick jag vakna tidigt för att min mormor och morfar var på besök i den stora staden Stockholm, de bor i Norrköping.
De var här hela dagen och gick promenader och fikade med min mamma. De är trevligt när dem är här för då lagar alltid mamma en stor middag. Som hon annars inte brukar. Hehe.

Men under lördagen var jag även i Frysen och tittade på basket. BG Fryshuset vs. Kringlan (Sö-tälje). Eftersom jag möter Kringlan i min nästa match så tänkte jag att jag måste se hur de spelar så man är någorlunda förbered. BG Fryshuset spelade bra. De är väldigt duktiga en mot en och har inget vidare lagspel. Så när Kringlan ställde upp zon blev de svårt för dem. Så då vet man vad man ska göra mot BG när man möter dem. Men Kringlan då? De hade bra lagspel och mycket bra skytte. De hade två bra guards som var stabila och snabba. En av dem Emma Gunnarsson var riktigt bra. Hon skapade många lägen och hade bra skott. Men jag tror om inte en av guardsen hade stukat foten så hade de vunnit. Men eftersom jag inte är en av dem som spelar försvar på en guard så tittade jag lite extra på de större spelarna. De hade tre som var farliga under korgen som t.ex. Emma Skarle. Henne har jag spelat mot förut och hon är en farlig returtagare som jag måste ta bort när vi möter dem.
BG vann den matchen med 67-47.

Söndag. Idag var det min brors föddelsedag. Vi gjorde som vi alltid gjort. Jag, min mamma och min lillebror gick upp tidigt och sjöng för honom. Eftersom de var Derbydag idag så var de inte så farligt att vara uppe så tidigt. Runt halv elva började jag och min bror att röra oss mot Solna. Där vi mötte upp Sofie. Matchen var jävligt bra. Som vanligt är de alltid kul att gå på derby, men det är något speciellt när AIK mötter Hammarby. Det är de perfekta derbyt. Synd bara om Hammarby åker ut ur Allsvenskan. Men AIK vann med 2-1 tack vare Kenny Pavey. Han är en av de bästa spelarna i AIK, man måste älska Kenny Pavey om man är Gnagare. Jag träffade även på Saras pappa som var riktigt glad över vinsten. :)

Sedan där efter var de bara hem och äta lite, och sen vidare till nästa match.
Polisen - White Eagles
Där min kära vän Dejan spelar. De var en bra match faktiskt. Jag vart bara sjukt irriterade på en spelare i Polisen, som var sjukt ego. Han attackerade korgen när de stod tre 2,10 cm killar där under.. Han gjorde sjukt många misstag och skyllde de på de andra spelarna på planen. Såna spelare blir jag sjukt irriterade på. De som tror att de är så gått som klara för NBA, när de egentligen inte ens är i närheten. Och de sjuka med de hela var att den här människan fick spela hela matchen! Hade jag varit Coach för de laget hade jag bänkat människan!

Men Polisen förlorade den matchen med 75-90. Jag och Dejan gick hela vägen hem och var sjukt irriterade på Coachen och spelaren.

Men men nu är man hemma efter en lång, men rolig dag. Ska titta lite på tv och sen somna. För man ska upp i morgon och träna med Polisen. Ska bli skit kul att gå upp kl 8....

Pöööözzzzzzzzzzzzzzzzz

Tisdag igen..

hallu.
Snart ska jag iväg och coacha de små. Min dator har börjat cpa sig igen så nu sitter jag med min lillebrors medan jag tittar på extrem home makeover.. Skulle sjukt gärna vilja att de kom och gjorde om mitt hem. haha..

Helgen var trevlig. Hade lag middag med mitt lag, Polisen. Sen hade jag match med små barnen. Vi förlorade med 1 poäng.. Mot samma lag vi vann mot förra helgen.. Men men..

ska dra.
pöööööözzzzzzzzz

Lördag.

Lördag. Härligt med helg. Idag har jag match mot Järva. De ska bli nice. Ska bli kul att spela. Har aldrig spelat mot dem förrut så vi får se. Sen där efter ska vi ha lagkväll hemma hos en tjej i laget.

De blir middag och sen chill.

hahaha skulle vilja att alla skulle kunna vara här nu. Min Lillebror står och sjunger till  Whitney Huoston i köket.. hahah han kanske inte har världens bästa sång röst med han gör den bra.. :P

Nej nu måste jag fixa mig. Skö möta Klara innan och käka Sushi så.

Pözzzzzzzzz


Tisdag 13/10

Idag har jag varit på mitt gamla jobb och hälsat på. En vän till mig ska flytta till Norge och de var hennes sista dag på jobbet. Så jag gick dit med Niko och hälade henne lycka till. Niko stannade kvar där och åt tårta ed resten medans jag åkte vidare till Västertorppshallen där min underbara Små tjejer väntade.
Eftersom natta hade mycket att göra så var de jag som höll i träningen.
De fick springa mycket och spela mycket match. Tror nog att jag tog i lite för mycket med springandet.. men men.. De e lika bra.
Efter träningen var de mening att jag skulle åka tillbaka och sitta med resten av xarbetskamraterna men jag orkade inte. Så jag åkte till Frysen med Dejan och Sami istället och körde lite med dem.

I morgon ska jag upp tidigt och tvätta mina klädder så man har något rent att ha på sig. Sen ska jag äta lunch med min pappa och sedan ska jag till frysen och ha träning med Små tjejerna igen. Sen ska jag vidare till fruängen och har träning där med näste grupp små barn. Och därefter ska jag till min egna träning i Gullmarsplan.
Och sen.. Sen ska jag vidare och möta upp några vänner och gå och lyssna på Natta. Hon ska Dj:a på en bar inne i stan.

SÅ de lär bli en lång och händelse rik dag i morgon... Lär väl somna så fort jag kommer hem på kvällen..

Ja ja nu ska jag se de senaste avsnittet av världens bästa serie (Heroes!!) sen ska jag zuzza.


Pözzzzzzzzzz

TACK JULIA!

Tack julia för den fina designen! :D

...



Söndagar är aldrig en bra dag för mig. Man är alltid jävligt seg.. Igår vann Små barnen mot Järva. Som jag skrev på hemsidan så var de kul att se flera ta för sig mer. Emma och Linea attakerade korgen men de kanske ska bli lite tuffare... Hahahahahahahahahahahahahahahahaha

Efter matchen åkte jag in mot stan och mötte up min bror och några vänner. De var dags för näste match. Danmark-Sverige.

Vi satt på o'learys och tittade, de e min gamla chef som äger stället. Jag drack nog lite för mycket Hallon saft så det är därför jag är rätt så seg idag. Så idag ska jag inte göra så mycket, förutom sova...

Pöööööööööööööss


Harold and Kumar!

Fy fan vilken bra film! Titta på den!

Harold and Kumar!

Fy fan vilken bra film! Titta på den!

Tisdag.

Oj nu börjar jag tydligen skriva varje dag...

Idag var de en lugn dag. Har haft träning med SMÅ barnen, men jag körde bara basket med dem i en halvtimma sen kom Sena och körde fys. De var jävligt kul faktiskt att se dom jobba. hahah Och de gick ju bra för dem.

Sen åkte jag vidare hem till Niko (Susanas syster) och hängde där ett tag, sov lite.. Sen åkte jag vidare mot Farsta där de var dags för träning med Polisen. Eftersom vi körde lite benfys igår på träningen så var mina ben rätt så döda. Allt gick verkligen i slooooooow moooootionnn...

I morgon ska jag sitta och ringa runt efter biljetter till Göteborg - AIK den sissta ev. avgörande matchen i Allsvenskan och se om det finns några kvar. Jag och sofie måste till Göteborg!!!

Måndag..

Ja ny vecka. då kör vi. idag så har jag träffat min vän dejan. vi har suttit hemma här och tittat på sjukt roliga klipp på YouTube.

Håller just nu på att tvätta. Eftersom jag är en av de nya i polisen så blir de automatiskt min tur att tvätta alla match kläder. Men de går snabbt, slängde in några av mina tränings kläder oxå.

Idag ska jag, vid halv fyra, hjälpa min kusin med att plugga. Hon har matte prov på onsdag så jag som e grym på matte, typ.., ska hjälpa henne. Sen ska jag iväg till Aspudden och Coacha och sen vidare till Thorilldsplan och ha träning med Polisen. Kommer väl hem runt halv tolv eller något...

Muuuujaaaoo!

Så jävla skönt!

De vart dubbel vinst idag. Små tjejerna vann mot Djursholm och mitt lag vann mot Täby.

Små flickornas match var okej. Djursholm gjorde många misstag vilket var tur för oss. Men de spelade bra. Bezza! Jag menar de verkligen du e min idol! så jävla bra när du gick starkt upp mot korgen.
Julias returer är alltid bra att ha. Kul att se Hagar dribbla upp bollen och hon gjorde ett bra jobb.
Emma... Våga mer!

Men min match då. Ja jag spelade i alla fall bättre än mot Alvik då jag fick 3 fouls på 2,30min.. Nej de här matchen blev de en foul. 6returer och 3 assist + 5 poäng. Satte ett halvplans skott i slutet av tredje.
Vi vann matchen med 34-92.

Torsdag

Idag har jag haft organisationsdag. Jag har städdat upp alla hundra papper som finns i mitt rum och organiserat ner dem i olika mappar.

Har precis kommit hem från coachning i ekensberg.

De börjar fan bli kallt ute så de är bara att ta fram vinterjackan nu..

Undrar en sak bara hur många är de som läser den här jävla bloggen?
Eller de kanske bara är du Julia... :P

RSS 2.0