Halluuu!!!

Hoppas alla ha haft en bra Jul. Nu är det snart dags för ett nytt år.

Min Jul var väldigt mysig spenderade den med familjen. Båda familjerna. Först åkte vi och hälsade på Mormor och den Svenska familjen för en lugn och trevlig jul. De var skönt med lite lugn och ro mitt ut i ingenstans.
Sen var de dags att åka på kryssning med den Iranska familjen... De var verkligen en upplevelse. hahaha Jag och min lillebror röjde på båten. De var verkligen en rolig och intressant jul. :)

Nu är de snart ett nytt år. Vi ska ha en trevlig midda med vännerna och senare på kvällen får man se om man ska ta sig någonstans..

jajaj de kommer bli trevligt.

pözzzzzzzz

God Jul.

Ja I morgon är de Julafton. Trevligt. Ska åka till Linköping och träffa den Svenska familjen. Ska bli skönt att komma ut från stan ett tag.

Idag har jag städat hela dagen. Jag och min Lillebror satte på Radion på högsta volym medan vi dansade runt och städade. hahahaha

Ja och sen på fredag ska man på Jul Kryssning med pappa och den Persiska familjen. Alltid kul att resa med dem. hahah

Jaja

God Jul på er.

Pössssss

Slutet på veckan..

Hellu.
Har precis kommit hem från Luleå. Åkte upp med laget och spelade match. Vi förlorade en och vann en. Var rätt så förbannad efter förlusten. Men de blev bättre när vi vann den andra. Annars var det skit kul där uppe. De hade snö i mängder. Vilket ledde till snöbollskrig och man blev mulad ett antal gånger.. Så de var jätte kul i Luleå..
HAha

Ja nu sitter jag hemma i min soffa med min ny blonderade lillebror.. Han förlorade ett vad med en kompis, så nu är han blond eller det är mer guld med svarta ränder.. Han ser ut som en tiger med andra ord. :D

aja ska sova lite. I morgon är det en ny vecka.

// pözzzzzzzzzzzz

Hatar lill lördag..

Fy fan. ja nu mår man som man förtjänar.. ligger i soffan med en 2l vattenflaska och försöker minnas vad jag gjorde igår. De kommer tillbaka till mig lite ibland. Små flashbacks. Som att jag gick in på 7elleven och köpte ett 6pack ägg.. Som jag och Mange senare gick runt och kastade..
Tittade nyss hur mycket pengar man har kvar sen gårdagen, på kontot, och de fick mig fan inte att må bättre...

Ja ja får gå ut och ta lite luft så att man vaknar..

Tisdag 1/12

23 dagar kvar till julafton...

Idag har jag haft träning med små barnen. Min vän Mange var med och tränade idag, även jag. Det var kul att spela mot och med dem. De måste bli lite mer tuffare.. jaja nu ska jag äta och sen vet jag inte kanske titta på tv..


RSS 2.0