Fy Fan!!!!!!!!!

Jag har aldrig haft den där känslan av att man verkligen, på riktigt vill döda någon. Men idag var det farligt nära. I Lördags förlorade mina små tjejer mot täby med 10. och idag förlorade vi(Polisen). Jag var så sjukt jävla arg efter matchen att jag skulle nästan dödat någon. Vi förlorade mot min förra klub.. Jag hatar att förlora, men att förlora mot sin moderklub är fan illa!.

Min Coach sa att vi inte skulle tänka för mycket på förlusten utan tänka på nästa match. Jag förstår vad han menar med de, men jag tänker fan sörja hela veckan..

Fredag...

Äntligen fredag. Har precis varit och Coachat 97:orna. De har match i morgon mot Täby. Ska bli kul att spela mot dem igen. Senaste gången vi mötte dem så förlorade vi på sudden death. Så jag hoppas tjejerna är taggade på att vinna i morgon, för det är verkligen jag!!

Sen på söndag har jag match med Polisen, igen. Vi mötter min gamla klub SöderBasket, BG Fryshuset. KL 16 i Farsta hallen så kom och titta om någon kan. Ska fan vinna den matchen med. Min gamla Coach kommer och tittar på den matchen, så jag måste vara sjukt bra. Bara för att vissa honom. hahah

ja ja pösss

Ny vecka...

Vaknade kl 7 i morse för att åka till Västertorp för att coach. Är rätt så trött just nu..
Ska snart gå och äta med pappa.
Sen vid fyra ska jag iväg och coacha små flickorna. Och därefter är det träning med polisen. Kommer fan inte orka.. kanske ska ta en powernap..


En person som inte fick en roll i Twilight..


Söndag 22/11

Idag var det en Basket dag.

Dagen startade med match med mina underbara F97. De spelade mot Solna(Hatar Solna). Det var jämnt hela matchen tills i fjärde då de flesta av spelarna blev trötta och började göra misstag. Så vi förlorade med 6poäng.

Då vart man jävligt taggad på att vinna sin egna match senare på dagen. Efter flickornas match åkte jag in till mitt gamla jobb och åt mat med Nikoleta. Satt där ett tag och tittade på hur dom slet i restaurangen. Så jävla skönt att man inte jobbar kvar där. Mohahah.. I alla fall. Sen var det dags för mig att åka till min match. Så jag åkte hem, hämtade match grejerna och sedan åkte iväg mot Farsta.

Jag var faktiskt vldigt nervös innan matchen. För att alla hade sagt att Lidingö var ett jätte hetsigt lag som pressade mycket. Så jag var lite rädd för att jag inte skulle hinna med. För själv är man inte så snabb.. Men det gick bra. Jag spelade helt OK. Och min pappa kom och tittade för en gångs skull. Men det var en rolig match. Vi vann med typ 5.. Vet inte hur mycket men vi vann. Manda gjorde 8 poäng. :)

Nu blir det sova så att man orkar med hela nästa vecka...

pözzzzzzzzz

Som sagt det finns inget bättre än South Park!


Naruto dagen.

Hallu, Hejsan, Tjena.

Idag kommer de ut ett dubbelavsnitt av Naruto. Så de ska bli nice att titta på ikväll när man kommer hem, när de nu blir.. Ska nämligen hem till en tjej i fruängen och typ äta middag och se på film. Kanske kommer hem sent.

Igår var jag ute med den riktiga NK-Eliten. Vi gick och käkade på Kungshallen och sen gick vi på bio. Vi såg 2012, som faktiskt var jävligt bra! Men den var lååååååååång. Men de gör inget hade Nikoleta och Sofie bredvid mig, som knappt kunde sitta stilla så fort de vart något spännande.. hahaha.

Jaja nu ska jag iväg och utföra dagens arbete. Frysen här kommer jag.

PÖssss


Onsdag och de är bio.

Idag är det bio med tjejerna. Ska se "2012" med den riktiga NK-Eliten. Nikoleta, Jelena, Emelie och Sofie. Det är inte hela gänget. Med de två fattas två som tillhör Eliten, Lena och Emelie F. De är just nu i Australien, men de kommer hem snart hoppas jag. De har sagt att de ska komma hem till julen. Hoppas att de gör de oxå!

Ja ja nu ska jag snart iväg och Coacha mina 00:or. De börjar bli bättre och Sen blir det bio.

Ses och hörs. Pösss

Tisdag..

Just nu sitter jag och tittar på South Park med lillebror. De är fan de roligaste programet som finns!

Torsdag..

Nu är dagens ärenden klara och man är hemma och tar det lugnt. Även om jag inte har gjort så mycket idag så känner jag mig trött. Men de kan bli så att även om man inte gör så mycket så kan man vara trött. Man kanske har mycket att tänka på så man blir trött i huvudet.

Men ialla fall helgen som kommer händer det mycket. I morgon, Fredag efter träningen med små ungarna ska jag hem till mina kusiner. Jag ska sitta och plugga lite mattematik med henne. Jag har blivit hennes extra lärare. Sedan Lördag har jag och Natta match med The Kids vi möter Tensta och efter förra matchen mot dem så ska vi spela med tomma läktare. 
På Lördag fyller även min bästa vän år. Så jag ska firra henne lite under dagen.
Sen på Söndag är det miniligan i fryshuset. Så då kommer man hänga där hela förmiddagen och senare på Söndag kväll har jag själv match mot Blackeberg.


Kommer att vara trött på Måndag.. Men just nu är de bara Torsdag och idag kommer Naruto ut. :)

Vad händer nu...

Fotbollssäsongen är över! Vad ska vi göra nu då Sofie?

Vi får hitta något annat fritidsintresse. Kanske kan börja titta på någon annan sport? Jag har några förslag:
Eftersom de är snart Vinter så:

Curling.
Skidskytte.
Slalom.
Konståkning.
Långfärdsskridskor.

Jag är inte säker på om AIK är med i något av de ovannämda men.. Hahahah






Mikael Stahre!


GUD FINNS OCH HAN ÄR AIK:ARE

Då var man hemma efter en heldag i Göteborg.

Resan började kl 06:00 i Hornstull där Sofie hämtade upp mig, Niklas och Kevin. Sen bar de av mot Göteborg. Så fort vi satte oss i bilen somnade båda grabbarna medan jag och Sofie pumpade musik och sjöng med. Hahaha fattar inte hur de kunde sova till de, men de gjode de. Jag hade pratat med min pappa innan vi åkte och han sa att de tar ca 5-6 timmar att åka dit. Men så grym som Sofie är så var vi framme efter 4,5 timma. Vi gasade som F*n.

Väl framme i Göteborg, kl 10:15, letade vi upp AIK samlingen som var på en pub i centrum. Där de redan stod en dal AIK:are och sjöng. Så vi gick in och satte oss oxh sjöng med. Därefter runt 13 tiden var de dags att börja röra sig mot Centralstationen, för att de sjukt stora AIK tåget hade anlät med 1200 AIK:are! Allt var bara så stört roligt! Vi gick med AIK tåget (med människor) till arenan och sjöng och skrek AIK ramsor.

Efter tåget så gick vi tillbaka till puben vi haft samling på och pressade in oss där. De var sjukt mycket AIK:are i Göteborg. Tror nog att nästan varje pub i Göteborg var fulla med bara AIK:are. Vi stod bokstavligen och kramade främmande människor för att få plats. Men vad gör de, de var ju AIK:are så. Stämingen inne på puben var som på Norra stå! Alla sjöng och skrek AIK ramsor. Men när IFK Göteborg gjorde första målet vart de helt tyst. AIK spelade sjukt dåligt första 45 minutrarna och tappade helt när IFK hade hörna. Men efter halvtidsvilan så var det ett helt nytt AIK. Bojan Djordjic (AIK mittfältare) hade nog peppat igång alla som fan inne i omkläddningsrummet. För AIK kom igång bra i andra. Martin Mutumba spelade fram Antonio Flavio som gjorde 1-1 målet. Och drömmen om Guld levde vidare. Och därefter var de sjukt nervöst. Jag stod och var orolig som fan. För om IFK skulle svara med ett till mål skulle de bli svårt att vinna. Men när den älskade veteranen Daniel Tjernström skött in 1-2 målet så kunde jag andas ut. Det vart ett sådant sjukt jubel inne på puben. Och sen när domaren blåste av och matchen var slut, och AIK stod som Svenska Mästare kunde jag inte andas för så mycket jag skrek. Människor på puben sjöng, dansade, skrek och grät av lycka! Jag kramade så många främlingar, alla som stod runt mig! Det var helt sjukt! Efter 11 år hade AIK blivit Svenska Mästare igen!

Det var AIK fest i Göteborg! Vi tog oss till arenan med sjukt stora leenden på våra läppar. Vi passerade alla Göteborgs fans som inte såg så glada ut. En del grät, en del var förbannade och en del helt jävla nollstälda. När vi satt oss i bilen och börjat röra oss mot en bensin station så ringde min pappa. Han berättade att AIK laget skulle komma till Kungsgatan i Stockholm och fira med fansen kl 22:00. Så de var bara att gasa hem mot Stockholm med högsta volym på sterion igen. Vi lämnade Göteborg kl 18:20 och var framme i Stockholm kl 22:10.

Hemma i Stockholm igen så åkte vi direkt in till stan och parkerade vid Hötorget. De var fullt med AIK:are på Kungsgatan och alla stod och sjöng SM-GULD, SM-GULD, SM-GULD! Och sen när spelarna kom, de stod uppe på en bro, så vart de ett sådant jubel! Alla skrek, vi skrek, fansen skrek, AIK skrek!

Söndagen den 1 november var helt klart den bästa dagen i mitt liv. Att få åka ner och vara på plats när mitt älskade AIK tar SM-GULD är något jag aldrig kommer att glömma!

Sofie du är fan min Idol, hur jävla grym som helst på att köra!



Och jag som var nära på att inte åka med till Göteborg.. hahaha


De e Vi som e AIK!


RSS 2.0